Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yokluğun biteceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments