Rüyada bir kadının göğsünü görmek

Rüyada bir kadının göğsünü görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir kadının göğsünü gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Rüyada kadın göğsü ellemek sorunlarının ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsü yalamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsü görmek sağlığının bozulacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak hastalıklarının düzeleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsü kıllı kadın görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada kıllı kadın göğsü görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments