Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulur.

Rüyada göğsünde sivilce görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, onların yaralarına merhem olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments