Rüyada göbek öpmek

Rüyada göbek öpmek ödeme güçlü çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek öpmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada göbekten öpmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini göbeğinden öpmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada göbek öpmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göbeğinden öpmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek taşı görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki göbek deliği görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam göbeği mavisi görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments