Rüyada iki göbek deliği görmek

Rüyada iki göbek deliği görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki göbek deliği gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Rüyada göbek deliğini görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dış ticarete atılacağına yorulur.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek hile ile mal elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliği görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına yorulur.

Rüyada iki göbek deliği görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek iyi günler yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments