Rüyada göbeğinden öpmek

Rüyada göbeğinden öpmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğinden öpmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada göbek öpmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birini göbeğinden öpmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbekten öpmek bazı sırların açığa çıkacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulur.

Rüyada göbeğinden öpmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments