Rüyada göbek taşı görmek

Rüyada göbek taşı görmek dertlerin sonlanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kendisini çok yıpratacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek taşı gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada göbek taşı görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada göbekte çatlak görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, bir şeyden zarar görmeye yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına tabir olunur.

Rüyada kıllı göbek görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine yorulur.

Rüyada göbeğinde yara görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet eder.

Rüyada göbeğini açmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments