Rüyada göbek atıp oynamak

Rüyada göbek atıp oynamak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalettir.

Rüyada göbek atıp oynamak gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada göbek atıp oynamak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oynamak göbek atmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin göbek attığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada göbek attığını görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada at yarışı oynamak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada atla oynamak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada göbekte sivilce görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments