Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek yetki ve söz sahibi olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada elinin büyüdüğünü görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada büyüdüğün evi görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına yorulur.

Rüyada böceğin büyüdüğünü görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek büyütmek işlerin bozulacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek dertlerinden arınacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments