Rüyada göbek attığını görmek

Rüyada göbek attığını görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada göbek attığını gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada göbek atıp oynamak manevi rahatlamaya erileceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin göbek attığını görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, işlerin kara geçeceğine delalettir.

Rüyada göbek attığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada göbek okşamak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerinden de geri kalacağına işarettir.

Rüyada göbeğinden öpmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments