Rüyada at yarışı oynamak

Rüyada at yarışı oynamak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, insanlardan uzaklaşılacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada at yarışı oynamak gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Rüyada at yarışı oynamak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada araba yarışı oynamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada at yarışı yapmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah yarış atı görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada at yarışına katılmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada at yarışı izlemek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada atların yarıştığını görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada at yarışı kuponu görmek rakiplerine karşı fark atacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments