Rüyada iki tane göbek deliği görmek

Rüyada iki tane göbek deliği görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada iki tane göbek deliği gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğini görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada göbek deliği görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki göbek deliği görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek isyan edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments