Rüyada evin tamir edildiğini görmek

Rüyada evin tamir edildiğini görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Rüyada evin içini tamir ettirmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, tatsızlıkların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi tamir ettirmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada çizme tamir ettirmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, daha fazla mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tamir edilen ev görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok iyi şeylere işaret eder.

Rüyada yüzük tamir ettirmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments