Rüyada gözlük tamir ettirmek

Rüyada gözlük tamir ettirmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada gözlük tamir ettirmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük tamir etmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek sorumlulukların azalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizme tamir ettirmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada arabayı tamir ettirmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments