Rüyada geyik kovaladığını görmek

Rüyada geyik kovaladığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet eder.

Rüyada geyik kovaladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada geyik kovaladığını görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik kovalamak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah geyik görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda geyik görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada geyikle uçmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada geyikten kaçmak yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada koşan geyik görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments