Rüyada yavru geyik görmek

Rüyada yavru geyik görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, en büyük acılarının dineceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yavru geyik gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada geyik yavrusu görmek çarelere kavuşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak onunla kardeşten daha yakın olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Rüyada yavru geyik görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik sütü içmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek geyik görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada geyik böceği görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına yorulur.

Rüyada geyik başı görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments