Rüyada gevrek yemek

Rüyada gevrek yemek sağlam bir kariyer edineceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek yemek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada mısır gevreği yemek sevdiği kişileri de yanına alacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet eder.

Rüyada gevrek yemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada gevrek yemek görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gevrek yediğini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada gevrek satmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada gevrek fırını görmek neşesini kaçıracağına, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gevrek ekmek görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gevrek simit görmek bedeninin de iyileşeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments