Rüyada geri saymak

Rüyada geri saymak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, arif kimselerden sayılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geri saymak gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada geri saymak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geriye doğru saymak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para saymak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet eder.

Rüyada günleri saymak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın saydığını görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parasını saymak büyük mutluluk duyulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada altın görüp saymak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments