Rüyada bozuk para saydığını görmek

Rüyada bozuk para saydığını görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, azap çektiğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bozuk para saymak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada bozuk demir para saymak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Rüyada para saymak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada para almak ve saymak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil para saymak sıkıntılarının hafifleyeceğine, söylediklerinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada madeni para saymak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments