Rüyada başkasının parasını saymak

Rüyada başkasının parasını saymak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada başkasının parasını saymak gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil para saymak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, işsiz kalmaya yorulmaktadır.

Rüyada demir para saydığını görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para saymak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kağıt para saymak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada altın ve para saymak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para saymak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada madeni para saymak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada çok para saymak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments