Rüyada geniş sokak görmek

Rüyada geniş sokak görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, derde ve kedere düşeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet eder.

Rüyada geniş sokak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada geniş sokak görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ev sahibi olmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada geniş kıyafet giymek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş yeni ev görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada geniş bir ev görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzları geniş görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek dininden vazgeçmeyeceğine, bunalıma gireceğine tabir olunur.

Rüyada geniş dükkan görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments