Rüyada geniş dükkan görmek

Rüyada geniş dükkan görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada geniş dükkan gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada geniş dükkan görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş yüzük görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş yatakta yatmak örnek insan olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evini geniş görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada geniş caddeler görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet eder.

Rüyada geniş bir arazi görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok geniş yol görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments