Rüyada merdivende inmek

Rüyada merdivende inmek gururlandıracak işler yapacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sıkıntılarını aşacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivende inmek gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Rüyada dik merdivenlerden inmek böylece hayata yeniden sarılacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek insanların takdirine mazhar olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada dar merdiven inmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı merdiven inmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Rüyada kaygan merdivenden inmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, daima afiyette olacağına delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments