Rüyada geniş boş ev görmek

Rüyada geniş boş ev görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş boş ev gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada geniş boş ev görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulur.

Rüyada geniş odalı ev görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş bir eve taşınmak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Rüyada geniş evler görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına inanılır.

Rüyada geniş bir evde oturmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına tabir olunur.

Rüyada ev genişletmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments