Rüyada geniş ferah bir ev görmek

Rüyada geniş ferah bir ev görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, el üstünde tutulacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada geniş ferah bir ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek işinde terfi edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada ferah bir eve taşınmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, çok büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek durumunuzun iyileşeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına tabir olunur.

Rüyada ferah bir ev görmek rahat yaşayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz ferah ev görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz ferah ev görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments