Rüyada geniş odalı ev görmek

Rüyada geniş odalı ev görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, bedeninin de iyileşeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş odalı ev gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Rüyada geniş odalı ev görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş yatak odası görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına yorulur.

Rüyada geniş bir oda görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş büyük oda görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada geniş oda görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek malını ve canını riske edeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments