Rüyada geniş beyaz ev görmek

Rüyada geniş beyaz ev görmek umduklarını bulamayacağına, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, insanların takdirini kazanacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada geniş beyaz ev gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada beyaz geniş ev görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada geniş beyaz ev görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, inancından sapacağına işaret eder.

Rüyada geniş ev satın almak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi geniş görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada eski ve geniş ev görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments