Rüyada daha geniş bir eve taşınmak

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak uzun bir ömre sahip olunacağına, karısının çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, en küçük sorunda parlayacağına tabir olunur.

Rüyada geniş bir eve taşınmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada geniş eve taşınmak helal rızık elde edeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments