Rüyada evi geniş görmek

Rüyada evi geniş görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi geniş gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş ev görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada geniş eve girmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş yeni ev görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş güzel ev görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments