Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments