Rüyada engel atlamak

Rüyada engel atlamak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerinin açılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engel atlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada atla engel atlamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada engellerden atlamak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada engel atlamak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı alamet eder.

Rüyada engelden atlamak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada engelleri atlamak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada engel olmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavgaya engel olmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments