Rüyada gelinlik saklamak

Rüyada gelinlik saklamak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, doğru bir karar verileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, her daim temkinli olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik saklamak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Rüyada gelinlik saklamak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada ölen birini saklamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada cinayeti saklamak toplum içindeki değerinin artacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada makas saklamak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini saklamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada adam öldürüp saklamak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini saklamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bereketin artacağına işarettir.

Rüyada altın çalıp saklamak aşama kaydedeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments