Rüyada sevdiğini saklamak

Rüyada sevdiğini saklamak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, allah’a dua edeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini saklamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada sevdiğini saklamak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek çok büyük hayır duaları alacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada pirinç saklamak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanı saklamak işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı saklamak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ayna saklamak çok büyük zararlara uğrayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar sakladığını görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada inci saklamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments