Rüyada ölmüş birini saklamak

Rüyada ölmüş birini saklamak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, mali gücünü yitireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini saklamak gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada yastığa para saklamak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına yorulur.

Rüyada pirinç saklamak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada cesed saklamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın saklamak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulur.

Rüyada yüzünü saklamak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada adam öldürüp saklamak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para saklamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinden para saklamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments