Rüyada ölen birini saklamak

Rüyada ölen birini saklamak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada başkasının parasını saklamak başarıya ve zafere doymayacağına, moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazine saklamak alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret eder.

Rüyada yiyecek saklamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada birini sakladığını görmek bunun için sabırsızlanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada kitap saklamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Rüyada öldürüp saklamak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük saklamak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suçunu saklamak işlerinin iyi gideceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments