Rüyada damatla gelin görmek

Rüyada damatla gelin görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, eşinden yana huzurlu olacağına, maddi olanakların artacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada damatla gelin gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada gelin ve damatlar görmek işinde büyük başarılar alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok gelin damat görmek saygının hiç eksik olmayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada damat gelin görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek dünya malına kavuşulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments