Rüyada birçok gelin damat görmek

Rüyada birçok gelin damat görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada birçok gelin damat gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birçok gelin görmek övgü dolu sözler duyacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet eder.

Rüyada damat ve gelin görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Rüyada çok gelin ve damat görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına alamet eder.

Rüyada çirkin gelin damat görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada falda gelin damat görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments