Rüyada damatsız gelin görmek

Rüyada damatsız gelin görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada damatsız gelin gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek dertlerinin artacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Rüyada gelin damat düğün görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek ister istemez çok üzüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok gelin ve damat görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işaret eder.

Rüyada iki gelin iki damat görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments