Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, malının artacağına, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek arif kimselerden sayılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Duygu

Merhabalar rüyamda acele acele biryere gidiyorum yolda yürürken sol tarafıma dönüp baktığımda bulunduğum yere uzak mesafede oturan bi arkadaşı hiç ummadığım biryerde görüyorum. Hatta onu önce eltimin yengesi sanıyorum sonra arkamdan adımı söylüyor ve onu önce duymazlıktan geliyorum. Çünki acelem var sonra peşimden gittiğim yere geliyor orda sarılıyoruz derken bi gelin geliyor yanıma oda arkadaşım 3 kişi fotoğraf çektiriyoruz ayağımda terlik var ama basit bir terlik üzeri gri taşlı şık duruyor ayaķta. üzerimde de siyah bi mont var aslında düğüne diye gitmiyorum ama tesadüf oluyor müzik sesi yoktu düğünde.