Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek ağız tadının yerinde kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek kendine çeki düzen vereceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments