Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaparsa yapsınlar siz başarıya odaklanmalısınız.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek rızkın ve kazancın artacağına, eskileri yâd edeceğine inanılır.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf çeken birini görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments