Rüyada gelini çirkin görmek

Rüyada gelini çirkin görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, işlerinin açılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, onlara hocalık edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelini çirkin gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada gelini çirkin görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada çirkin gelin görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin gelin olmak güçten düşeceğine, yorulacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulur.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi çirkin görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada çirkin tavuk görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments