Rüyada çirkin gelin olmak

Rüyada çirkin gelin olmak keyfinin ve neşesinin artacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, hatalarından erken döneceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada çirkin gelin olmak gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Rüyada çirkin gelin olmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kötü sözler duylacağına rivayet eder.

Rüyada gelini çirkin görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok büyük bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına delalet eder.

Rüyada çirkin gelin damat görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin gelin görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada çirkin yazı yazmak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel birini çirkin görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments