Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Rüyada çirkin gelin görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, gelirinin daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelini çirkin görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin gelin olmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalettir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada çirkin yazı yazmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin bebek doğurmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, para ve zaman ayıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments