Rüyada yeşil takı takmak

Rüyada yeşil takı takmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada yeşil takı takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Rüyada yeşil takı takmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada düğünde takı takmak rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah takı takmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada altın takı takmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Rüyada geline takı takmak dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada takı seti takmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına takı takmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments