Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına inanılır.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek elinin kolunun bağlanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada koluna altın bilezik görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments