Rüyada gelinde altın görmek

Rüyada gelinde altın görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, hüsrana uğrayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinde altın gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Rüyada geline altın vermek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, karalar bağlayacağına işaret eder.

Rüyada gelinde altın görmek yeni bir semte taşınılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline altın takmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada düğünde geline altın takmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin üstünde altın görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada gelinin üzerinde altın görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, saygın biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments