Rüyada gelinin üstünde altın görmek

Rüyada gelinin üstünde altın görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Rüyada gelinin üstünde altın gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Rüyada gelinin üstünde altın görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine inanılır.

Rüyada devenin üstünde gelin görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada deve üstünde gelin görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstünde gelin görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline altın takmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelin ve altın görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments