Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada damatla gelin görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada gelinle damat görmek büyük bir ikilemde kalacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada iki gelin iki damat görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada gelin damat düğün görmek hayattan daha zevk alacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada gelin damat resmi görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damat görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments