Rüyada gelin ve altın görmek

Rüyada gelin ve altın görmek büyük bir borcun altına gireceğine, ekmeğinin azalmayacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve altın gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gelin altın görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada altın takılı gelin görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Rüyada gelinin üzerinde altın görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına yorulur.

Rüyada geline altın takmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye alamet etmektedir.

Rüyada gelinin üstünde altın görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işarettir.

Rüyada geline altın bilezik takmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments